Webbdesign portfolio Website service

Hemservice Omsorg Örebro

Att jobba med Hemservice Omsorg Örebro var utmanande och underbart.

Hemservice Omsorg Örebro är ett företag i städbranschen. De ville ha den bästa designen för sin webbplats.

Besök webbsidan

Utmaning

Vi kollade på webbsidan som Hemservice Omsorg Örebro hade förut. Alla deras tjänster var på en sida. Det fanns inte heller bra beskrivning för dem som utan tvekan påverkade detta besökares upplevelsen. Vårt team började att designa en webbplats från början för att kan locka besökares intresse och vara enkelt att använda. Vi valde vit som huvudfärg och försökte designa webbplatsen så snygg, snabb och säker som möjligt.

Lösning

Vi var ute efter en webbplats som kan skildra kvaliteten på deras arbete. Naturligtvis var webbplatsens funktionalitet, som alltid, mycket viktigt för oss. Enligt samtalet, skulle vi fokusera på känslan av ron och säkerhet och därför valde vi vit som huvudfärg och blandade det med blå för grafisk design för att göra den ännu snyggare. Vår första projektet som skapades av vårt team godkändes av Hemservice Omsorg Örebro. Men de bad om ändringar i ett antal sektioner av webbplatsen som sedan tillämpades. Slutligen var det dags att genomföra webbplatsen så att hela innehållet på webbplatsen kan enkelt redigeras, och när Hemservice Omsorg örebro behöver det, kan de enkelt ändra dem. En annan viktig punkt var företagets betoning på att kunder ska kunna kontakta de på en snabbare sätt. För detta skapade vi två kontaktformulär. En för att ställa frågor och en för att boka online en tjänst. Vi tänkte att kunna göra kontaktvägen ännu snabbare och för detta gjorde vi en funktion som ger det här möjligheten till besökaren att kunna skicka mail direkt när de klickar på email adressen eller kunna ringa direkt när de trycker på telefonnumret som finns på webbplatsen.
18 - % svart
26 - % Blå
40 - % Vit
16 - % Övrigt
Webbdesign portfolio hemservice afterWebbdesign portfolio hemservice before

Resultat

Till slut lyckades vi med det här stora testet att designa en webbplats som, förutom att ha en utmärkt användarupplevelse, kommer att ha den hastighet och prestanda. Den feedback som vi fick från företagets chef var bekräftelse på webbplatsens kvalitet. Vi tycker att slutresultatet var fantastiskt. En webbplats som verkligen uppfyllde sitt uppdrag! En härlig webbplats som användarna kan enkelt använda.

Har du funderingar?

Ring mig!

076-119 20 20

Vi kan börja att bygga din webbsida redan nu! !

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig!